Craftfunding tekst

Deze is voor de mensen die gewoon anders zijn.

Wij zijn er voor de mensen die gewoon anders zijn. Die het zelf beter denken te kunnen. Die het zelf proberen en die zelf iets maken. Of het nou je eigen kroeg is, of een nieuwe kola; je moet er gewoon een beetje gek voor zijn. Onze oprichters waren gek om een start-up up te beginnen. Om betere kola te gaan maken, en om een vergeten ingrediënt te gebruiken: de Kolanoot. Maar misschien moet je dat wel zijn om iets te creëren. Ons is het gelukt. Nu de rest nog.

 

Je hebt lang, hard en met vol enthousiasme ergens aan gewerkt. Het plan is af. De laatste hand is gelegd en het project tot perfectie voltooid. Showtime! Wij als Caleb’s Kola snappen als geen ander dat het laten zien van je nieuwe creatie aan de wereld ook de aftrap van je bedrijf betekent. Dan wil je alles uit de kast trekken om een onuitwisbare eerste indruk te maken. Vandaar dat we Caleb’s Craftfunding begonnen zijn. Zie de inspirerende voorbeelden hieronder.

ECHTE HELDEN

REBOTTLED

Rebottled verandert de glasindustrie met impactvolle producten die mensen anders doen denken over verspilling en talent! Ze halen wijnflessen op bij verschillende horecagelegenheden, om deze vervolgens te upcyclen tot prachtige, nieuwe drinkglazen! Dit gebeurt in de Rebottled Factory, waar personen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen.

Foodstory

Hoe cool is dit! Je kunt je als horeca al je gerechten virtueel projecten met een smartphone of tablet. De coole start up Foodstory laat je menukaart lezen van augmented reality! Voor elk restaurant maken ze de app custom made. Check snel hun website voor wat mooie voorbeelden.

V3-Wakuli_craftfunding_calebskola

WAKULI KOFFIE

Koffie, direct van bevriende boeren door je brievenbus, zonder verzendkosten. Wakuli koffie biedt de ervaring van echte specialiteitskoffie, voor iedereen. De winst van elk kopje koffie delen ze eerlijk met de boer. Zo betalen ze 2-3x meer aan de boeren. 

STRAW BY STRAW

Plastic rietjes kunnen natuurlijk echt niet meer. Het activistische merk Straw by Straw bedacht de meest milieuvriendelijke oplossing voor papieren en plastic rietjes. Gemaakt van graanstengels en dus 100% natuurlijk. Perfect om je Caleb’s Kola mee te drinken! 

ChefCentraal_craftfunding_calebskolakopie

CHEF CENTRAAL

Chef Centraal is een nieuw bedrijf. Het is een gespecialiseerde horecagroothandel met een duurzaam en vernieuwend aanbod. Ze rijden door Amsterdam in een elektrisch busje, om de meest heerlijke producten bij restaurants te brengen.

MELD JE OOK AAN

Kun jij of je team wel een boost gebruiken? Heb je een launch party op de planning staan, of heb je gewoon heel veel dorst? Wij gaan je daarbij helpen met Craftfunding. Laat ons je craft of initiatief zien. 

Wij verzamelen alle crafts op onze website, delen ze via onze social media en elke maand wint de creatie met de meeste stemmen een hele batch flesjes frisse Caleb’s Kola! Enthousiast geworden van bovenstaande inspirerende helden? Wij ook! Wil je meedoen aan onze Craftfunding campagne, heb je vragen, opmerkingen, spontane businessplannen of geweldige ideeën?  

Stuur je ons liever gewoon een mailtje? Dat kan natuurlijk ook! 

De actievoorwaarden van Caleb’s Craftfunding vind je hier.

Sluit Menu